HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  
 
Bai cu aburi
   Gama Elysée »
   Gama Excelent »
Generatoare de abur
Tylö
»
Optionale pentru baia
cu aburi »
 

Camerele cu aburi Tylö - alegerea profesionistilor

Persoanelor responsabile de facilitatile publice de imbaiere si relaxare dati-le ocazia sa aleaga o cabina de aburi si in mod cert vor alege Tylö. Un motiv ar fi raportul cost – eficacitate. Ei stiu ca angajamentul nostru pentru calitate si durabilitate, constructiile noastre greu degradabile si increderea echipamentului nostru reduc costurile pentru reparatii si intretinere.

Pentru utilizatori, cabinele cu aburi Tylö inseamna confort si convenabilitate. In camerele Tylö Elysée scaunele sunt integrate cu mult bun gust in perete. Camerele Tylö Excellent sunt prevazute cu banchete largi, confortabile, pe mai multe niveluri separate prin lambriuri atractive. Si ambele serii prezinta usa eleganta, din sticla si plafon in forma de dom pentru a mari senzatia de spatiu si lumina. Una peste alta, aceste calitati fac din marca Tylö partenerul preferat – raspunzand exigentelor prefosionale, pentru o alegere justificata, sigura si care sa satisfaca cerintele rafinate ale clientilor pentru placere si relaxare.Acoperis in forma de dom – aspect nu numai elegant, dar si practic. Previne scurgerea condensului pe persoanele din sauna.

Drenaj automat – scaunele conturate individual sunt proiectate pentru a drena apa si condensul catre sistemul de scurgere.

Ventilatia este pregatita pentru conectare la sistemul obisnuit de ventilatie.

Aplicele de lumina de deasupra fiecarui scaun (in Elysée) ofera o lumina primitoare, linistitoare.

Deosebita usa culisanta din geam securizat, colorat avand cadru si maner de aluminiu anodizat. Poate fi montata sa se deschida spre dreapta sau spre stanga.

Protectie din otel inoxidabil la colturile usii, cu aerisire sub banda de drenaj din partea de jos a usii.

Benzi magnetice pentru etansare perfecta a usii, impermeabila pentru aburi.

Etansare perfecta intre toate partile componente cu silicon special si banda neperisabila pentru etansare .

Finisajul exterior la alegere. Camerele sunt create pentru a va permite adaptarea finisajului exterior la designul din jur.


 
 

 
Copyright © 2007 Tylo. Toate drepturile rezervate