HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  

Start »
Compania »
 

Compania

Tylö AB este un producator recunoscut cu o cota ridicata a actiunilor pe piata, ce dispune de toate resursele necesare pentru o dezvoltare sigura. Acestea reprezinta elementele de baza ce fac din Tylö AB un partener sigur pentru viitor.

Conceptul nostru de un real succes se bazeaza pe furnizarea de produse de inalta calitate care promoveaza relaxarea, bucuria si placerea unei bai. Toate produsele ce poarta marca noastra au fost concepute si realizate de Tylö. Astazi produsele noastre sunt exportate in peste 80 de tari pe toate continentele, iar vanzarile din exporturi reprezinta peste 75% din totalul productiei. Fabrica Tylö se gaseste intr-o zona industriala moderna aproape de centrul localitatii Halm­stad, Suedia. Aceasta a fost extinsa de peste douasprezece ori, incepand cu anul 1959, iar acum se intinde pe o suprafata de
30000 mp.

Compania a primit o evaluare de creditare de tip AAA (Dun & Bradstreet) de multi ani si toate investitiile in teren, cladiri si ansamble de masini au fost finantate din resurse proprii.

 


Copyright © 2008 Tylo. Toate drepturile rezervate