HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  
 
Bai cu aburi »
Generatoare de abur
Tylö
»
Optionale pentru baia
cu aburi »
 

Generatoare de abur Tylö

Puternicele generatoare de abur sunt proiectate pentru a acoperi cererile cele mai exigente din saunele publice, hoteluri sau sali de gimnastica. In aceste conditii, generatoarele de abur functioneaza aproape tot timpul, astfel ca reparatiile si intretinerea trebuie sa dureze cat mai putin. De aceea noi consideram ca increderea mentinerii functionalitatii este o prioritate si am ales cele mai bune materiale si componente pentru fiecare generator de aburi TylöToate imaginile »  
Apasa aici!

Siguranta la superlativ datorita indicatorului electronic pentru nivelul apei, pentru cupare la presiune mica a apei, cu valva de siguranta si control al temperaturii.

Intotdeauna cel mai bun randament pentru aburi, indiferent de calitatea sau nivelul apei.

Functia Stand-by – un concept unic al marcii Tylö ce economiseste resurse financiare pentru facilitatile publice de imbaiere si relaxare.

Cel mai inteligent panou de comanda cu functii cum ar fi controlul prin telecomanda, control variabil al temperaturii, economisirea energiei prin randament divizat, orar saptamanal cu posibilitate de programare pe termen lung si baterii de siguranta.

Accesorii si functii practice, asa cum este valva solenoida cu filtru usor de curatat.

Ascuns vederii - de exemplu, intr-o cabina bine ventilata sau intr-o camera deasupra, sub sau la acelasi nivel cu camera de baie cu aburi (distanta maxima: 15 m)

Instalare simpla - generatorul de aburi poate fi instalat pe perete sau ca unitate de sine statatoare pe podea.

Consum redus de energie - randamentul divizat mentine o temperatura constanta in baie, productie continua de aburi si cu putin zgomot.

Integritate operationala incorporata - cu ciclu automat de golire- imprastiere- reumplere fara vreun efect evident asupra performantei, chiar si in cazul deteriorarii calitatii apei din rezervor.

Electrozi ce resping ionii de calciu, amplasati intr-un loc usor accesibil sub panoul de serviciu, in partea de sus a generatorului cu aburi.

Elementi cilindrice de prima clasa - elementi cilindrici de incalzire de inalta calitate, rezistenti le caldura si aciditate, fabricati in uzinele Tylö.

Rezervor de apa complet sudat - echipament pentru care service-ul poate fi usor acordat, din otel inoxidabil de cea mai inalta calitate, cu elementi tubulari ce pot fi inlocuiti.


 
 

 
Copyright © 2007 Tylo. Toate drepturile rezervate