HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  
 
Tipuri de imbaiere »
Avantaje »
Camere de sauna
uscata, traditionala »
Saune mixte
abur / uscat / infrarosu »
Saune in infrarosu »
Incalzitoare pentru
sauna »
   Domeniu privat »
   Domeniu public »
Incalzitoare cu lemne
pentru sauna »
Dotari optionale »
Accesorii pentru sauna »
 

Radiatoare pentru sauna Classic Tylö pentru uz domestic.

Dea lungul anilor Tylö a adus multe inovatii pentru imbunatatirea si sporirea functionalitatii a sigurantei si relaxarii in sauna. Astazi radiatoarele Tylö sunt varful tehnologiei constructiei saunelor, iar modelele clasice ale marcii noastre sunt superioare celorlalte in orice privinta. Pentru a va convinge nu trebuie decat sa admirati designul, precizia si calitatea finisajelor. Dar diferenta de stil o veti observa imediat ce deschideti radiatorul - iar dumneavoastra puteti incepe sa opriti motoarele.
Toate imaginile »  
Apasa aici!

Tablourile de comanda CC
Model electronic pentru telecomanda si controlul digital. Poate fi conectat si la un intrerupator extern sau la un computer, sau se poate porni si intrerupe sauna prin telefon (satelit). Dotarile includ un sistem de economisire a energiei si o functie de uscare automata dupa o sauna cu aburi. Tabloul de comanda trebuie sa fie adaptat cu un radiator potrivit pentru sauna, cutie de releu si un generator de aburi asa cum apare in tabelul de mai jos.

CC 10-3B (Art. 7111 3000)
CC 10-10B (Art. 7111 3002)

Timp record de incalzire

Conceptia unica Tylö include doua camere laterale identice si un sistem pentru directionare eficace a aerului.

Consum mic de energie
Timp de multi ani, constructia cu randament partajat a fost o caracteristica patenta a radiatoarelor Tylö. Acesta inseamna ca radiatorul revine la pozitia de stand-by imediat ce este atinsa temepratura dorita si apoi mentine o temperatura constanta pentru baie.

Climatul potrivit pentru baie
Un umidifiator integral pe care il umpleti cu apa cand porniti sauna asigura o atmosfera placuta, un nivel constant de umiditate – exact accea care trebuie sa fie intr-o sauna adevarata Tylö.

100% evaporare
Compartimentul adanc, spatios pentru pietre si contactul direct dintre pietre si elementele de incalzire produc o evaporare remarcabila cand apa este stropita peste pietre.

Sigur si de incredere
Intrerupatorul pentru temperatura, termostatul si senzorul pentru temperatura sunt doar trei dintre mecanismele de siguranta in timpul functionarii.

Cele mai fine materiale
Compartimentul din otel inoxidabil si aluminiu de cea mai buna calitate sunt doua trasaturi care reflecta filozofia noastra de a folosi numai materiale de cea mai inalta calitate.

Durata lunga de viata
Elementii de incalzire – elementul cheie al oricarui radiator – sunt construiti in conditii de maxima siguranta pentru a garanta functionalitatea si durabilitatea.


 
 

 
Copyright © 2007 Tylo. Toate drepturile rezervate