HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  
 
Bai cu aburi
   Gama Elysée »
   Gama Excelent »
Generatoare de abur
Tylö
»
Optionale pentru baia
cu aburi
»
 

Tylö Elysée.

O camera cu aburi luxoasa care satisface cele mai exigente cerinte legate de forma si functionalitate. Echipamentul ce se potrivesc perfect facilitatile din hoteluri, spatii de relaxare si apartamente de protocol - si un vis devenit realitate in multe camine.Sortiment pe marimi
Apasa aici!

O multime de optiuni

Modulele perete/banchete pot fi inlocuite cu unele de sticla pentru a permite patrunderea luminii.
Deasemenea, toate camerele pot fi dotate cu un perete de serviciu, cu rafturi si accesorii pentru robinet, dus si suport glisant pentru dus. Peretele de serviciu poate fi comandat in locul peretelui/ banchetei corespunzatoare fara alte costuri. Trebuie stiut ca, in realitate, acesta va reduce numarul de locuri din cabina.
Camere cu aburi cu o suprafata de pana la 4 m2 ce pot fi furnizate cu o cada de dus din plastic alb confectionat in vid (mai putin la modelul F/FC, cand este dotat optional cu geam in partea din fata).

ACCESORII OPTIONALE
Usa 99 G – special conceputa pentru accesul scaunului cu rotile, cu deschidere largita, fara prag, avand canaturi de protectie din otel inoxidabil in jurul usii din sticla.

Cada de dus – construita din plastic special alb, confectionat in vid, cu scurgere integrata, trapa pentru apa si suporti reglabili. Poate fi folosita cu toate camerele de aburi Elysée, de la modelul 2 D la 7 F, avand o dimensiune maxima de 212 x 193 cm (cu exceptia F/FC, cand este dotata optional cu usa frontala din sticla).

Perete de sticla – geam securizat, fumuriu, in cadru de aluminiu anodizat natural. Fiecare sectiune de perete din sticla inlocuieste una zidita. Poate fi comandat in locul sectiunii de perete/bancheta corespunzatoare, fara costuri suplimentare.

Zona de serviciu Basic – nisa cu rafturi. Construita din plastic special alb, confectionat in vid. Poate fi comandata in locul sectiunii de perete/bancheta corespunzatoare, fara costuri suplimentare.

Zona de serviciu Complete – sectiune de perete complet echipata, confectionata in vid, cu nise pentru sapun/sampon, duze pentru hidromasaj, robinet mixt termostatic, dus si suport glisant.

Tylö Fresh – pulverizator electronic de esente.

Steam Clean – echipament de curatare/dezinfectare


 
 

Copyright © 2007 Tylo. Toate drepturile rezervate