HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  
 
Bai cu aburi
   Gama Elysée »
   Gama Excelent »
Generatoare de abur
Tylö
»
Optionale pentru baia
cu aburi
»
 

Tylö Excelent.

O luxoasa camera de baie cu aburi, ce se ridica la cele mai inalte standarde ale facilitatilor publice de imbaiere si relaxare. Tylö Excellent a fost conceput in principal pentru utilizarea profesionala, insa modelele mai mici pot fi o solutie de vis pentru acasa. Tylö Excellent este disponobila in mai multe marimi, de la modele pentru numai 4 sau 5 persoane la magnifice camere de baie cu aburi disponibile pentru peste 50 de persoane.Sortiment pe marimi
Apasa aici!

O multime de optiuni extra

Toate camerele de baie cu aburi Excellent pot fi echipate optional cu un perete de serviciu, cu nise cu rafturi si spatiu pentru robinetul mixt si setul de dus. Peretele de serviciu poate fi comandat in locul unei sectiuni obisnuite de perete/bancheta fara costuri suplimentare.
Sectiuni de perete pot fi de asemenea inlocuite cu unele de sticla. Trebuie tinut minte ca, in realitate, aceste schimbari necesita banchete la comanda, ceea ce va reduce numarul de locuri din cabina.

ACCESORII OPTIONALE
Usa 99 G – special conceputa pentru accesul scaunului cu rotile, cu deschidere largita, fara prag, avand canaturi de protectie din otel inoxidabil in jurul usii din sticla.

Perete de sticla – geam securizat, fumuriu, in cadru de aluminiu anodizat natural. Fiecare sectiune de perete din sticla inlocuieste una zidita. Poate fi comandat in locul sectiunii de perete/bancheta corespunzatoare, fara costuri suplimentare.

Zona de serviciu Complete – sectiune de perete, confectionata in vid, cu nise pentru sapun/sampon, duze pentru hidromasaj, robinet mixt controlat termostatic, dus si suport glisant. Poate fi utilizata pentru a inlocui o sectiune de perete/banchete.

Zona de serviciu, basic – ca mai sus, dar fara duze de hidromasaj

Tylö Fresh – pulverizator electronic de esente.

Steam Clean – echipament de curatare/dezinfectare


 
 

 
Copyright © 2007 Tylo. Toate drepturile rezervate