HOME Producatorul TYLO
prezentare
SAUNE
traditionale
Saune si dusuri/aburi
- de casa
BAIE DE ABURI
tip hammam
CONTACT  
 
Cabine - Impression »
Cabine Felicity
   Tylö Felicity Basic »
   Tylö Felicity Midi »
   Tylö Felicity Premium »
Cabine Tylette »
Dusuri pentru orice baie »
 

Tylö Felicity – o cabina de dus multifunctionala, care nu are limite

Proiectantii si inginerii de la Tylö au creat ceea ce este siguranta dusul perfect cu aburi - Tylö Felicity. Aceasta minunatie este modelul de varf al gamei, ce combina stilul contemporan cu tehnologia inovatoare, creand o cabina de dus cu aburi ce modifica standardul pentru ceea ce inseamna baia in secolul XXI.

Fara a ocupa mai mult decat suprafata unei cazi obisnuite, Tylö Felicity va ofera un loc complet pentru relaxare, cu cele mai atractive dotari. Ce spuneti de o baie cu aburi, de cascada de apa, masaj – si bineinteles un dus obisnuit ce va relaxeaza si revigoreaza in acelasi timp? Tylö Felicity ofera de asemenea si numeroase solutii ce urmeaza sa fie brevetate. Dintre acestea, podeaua, care, in ciuda inaltimii mici a pragului, are o supapa pentru apa si furtunuri reglabile. Apoi, am putea mentiona scaunul pliabil cu speteaza, ce se transforma dintr-o miscare in bancheta comoda pentru doua persoane. Tylö Felicity a fost conceputa drept cabina de dus cu aburi, exclusiv pentru folosire acasa, dar poate fi instalata si in locurile publice de relaxare, hoteluri si in orice alt loc unde posesorii doresc ca musafirii lor sa se bucure de un plus de lux.


Plafonul cabinei de dus – dus cu functie dubla: un dus circular in tavan si o „terapie de ploaie” relaxanta.

Duze reglabile pentru masaj corporal ce va relaxeaza si revigoreaza.

Apa in cascada permite relaxarea muschilor incordati ai gatului si patelui.

Generator de aburi incorporat, pentru o baie cu nori de aburi relaxanti. Generatorul este prevazut cu functii de umplere, de golire si de expulzare automata a jetului.

Luminile din tavan si apa in cascada creeaza o atmosfera si o lumina placuta in cabina
de dus.

Dusul de mana si robinetul cu termostat de pe coloana frontala se adauga la finisare – practic atunci cand vreti sa porniti dusul fara sa va udati.

O cada de podea cu un design unic cu o mica treapta si trapa pentru apa si furtunuri reglabile. Designul ofera flexibilitate pentru fixarea dusului si reglarea inaltimii dorite.

Usi duble din geam pentru manevrare usoara.

Panoul de comanda usor de actionat de pe coloana frontala pentru a regla timpul, temperatura, cantitatea de aburi si lumina.

Materiale de cea mai inalta calitate – geam securizata de 6 mm, profile din aluminiu anodizat, in culori placute, formand o constructie robusta si care nu permite iesirea aburilor.

Un interior elegant cu rafturi si un scaun unic ce se transforma cu usurinta intr-o bancheta pentru doi.

 
 
 

Copyright © 2007 Tylo. Toate drepturile rezervate
<